She pours a daydream in a cup, a spoon of sugar sweetens up

Idag har jag badat och legat i solen och torkat. Min hud börjar få färg och hela jag luktar sommar. Och vi har ätit hallon och druckit kaffe och pratat om resor och äventyr. Bäst berättelser har min farmor. Hon berättar med sådan inlevelse och man ser liksom minnena speglas i hennes ögon. De fylls med liv och det sprider sig. Jag längtar. Längtar efter äventyr och resor, efter att upptäcka mer. Men jag längtar inte bara. Jag gläds också  åt det jag är mitt uppe i. Sommaren, min hud som luktar varmt av  solens strålar, det faktum att jag tillsammans mina båda föräldrar precis stod på händer på gräsmattan. Och grannarna fick tycka vad de ville. Jag gläds också åt den inbakade flätan i mitt sommarblekta hår, åt musiken som spelas, åt alla svenska flaggor som så fint fladdrar i sommarvinden idag, åt att gräset är behagligt under mina bara fötter, åt svalkan inomhus, åt myggbetten som vittnar om sena kvällar och åt min nya kofta. Det är fint just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*