People always say, Tom this has gone too far

Tystnad. För första gången på ett par dagar är det helt tyst. Det känns bra.

Amanda har varit här. Vi har haft en så bra helg och solen har skinit och vi har druckit vin och grillat och haft picknick. Och vi har solat och pratat och shoppat och suttit på skinnarviksberget med Lotta och Emelie (och resten av söders befolkning) med en halvfull box vitt och en halvfull box rosé. Där såg vi solen gå ner och när vi reste oss kände vi att det var tur att vi inte hade klackskor. Så vi kissade i buskarna och vandrade genom södermalm med bara ben och vin i kroppen och kände att sommaren är här. Vi gjorde stan osäker och dansade av oss.

Mamma och pappa kom hem och Amanda for härifrån. Jag sov i soffan ett par timmar i eftermiddag och var sedan ute och gick med Lotta.

Och nu sitter jag här i tystnaden. Och det är verkligen tyst, sånär som på tangentbordsknatter, ett dovt brummande från kylskåpet och enstaka, oregelbunda billjud från söndagsbilar som passerar utanför. Och jag har kört LCHF i en vecka och gått ner 3kg och tycker det är så konstigt så för jag har ju druckit vin tre gånger och tycker inte alls det borde gå så fort. Men jag klagar inte, inte alls.

Imorgon är det måndag och nationaldag. Men främst av allt så är det min mammas födelsedag. Min mamma som är en av de bästa människorna jag vet. Som tycker om att plocka blommor som jag inte tycker om, som tycker om att cykla snabbt med mig, som blir röd i ansiktet av rödvin, som skrattar lite som en åsna, tycker om att påta i trädgården och som är en hejare på att paddla kajak. Och som tycker hon är lite tjock fast hon är så liten så. Som en liten men gammal version av mig själv.


Min mami fyller år imorgon. Det är viktigare än nationaldag och det faktum att det måndag och säkert soligt och allt sånt.

En reaktion på ”People always say, Tom this has gone too far”

  1. Tears gets in my eyes. You are so beatiful, both my girls! Älskar er båda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*