Om jag skrev en bok

Jag skulle kunna tänka mig att skriva en bok och döpa den till ”En kaffe i solen”. ”En kaffe i solen” är ett fint begrepp för mig. Det främjar vänskap, förhindrar konflikter, sammanbrott och det löser problem. När något är svårt, ja då tar man en kaffe i solen. Svårare är det inte. När kaffet slunkit ner, och solen stekt, brukar det bli lättare att ta det där krafttaget man väntat på att ta. Det brukar bli lättare att ringa det där samtalet, att ta tag i det där problemet och ofta kommer man på lösningen till något man kanske gått och klurat på i tre halvtimmar.

En kaffe i solen.

Så ska den heta, min bok. Kanske ska den handla om just sådana saker jag precis beskrivit. Att ta krafttag, att våga ta steget, att lösa problem. En bok som inte förklarar hur man slipper klura på något i tre halvtimmar men snarare förhindrar de tre halvtimmarna från att bli fyra eller fem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*