Medicin

Så jag blev visst sjuk ändå.

Mina senaste tre dagar har i princip inneburit att jag jobbat och sovit. Ätit såklart. Och läst lite. Och idag är jag hemma. Försöker sova mer, men just nu är det uppehåll. Så jag ligger och lyssnar på mitt eget snorande och regnet. I regnet är det inget uppehåll alls. Det bara öser. Gud är väl ledsen och gråter. Men jag är inte ledsen. Bara sjuk.

Läste i en gammal dagbok igår. Då hade jag varit sjuk och mamma köpte halstabletter och en bamsetidning. Jag vet ju att det är den bästa medicinen och igår köpte pappa halstabletter till mig. Och en Hälgetidning. Otacksam kände jag mig när besvikelsen kom fram. Inte Bamse?! Det fanns tydligen inte. Så jag läste Hälge och fick mina fördomar bekräftade, tråkig tidning. Så idag ligger jag och önskar att någon snällis kommer och knackar på med en bamsetidning och en kram och säger: ”Hej Annicka, nu kan du bli frisk.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*