Lite söndagsmys, en byxdress och några väskor

Idag sov jag länge. När jag vaknade kände jag mig inte klar med sovandet men jag gick upp ändå. Klockan var ju nästan elva.

Jag har städat och åkt med mamma som ”smakråd” till Skärholmen. När jag går i affärer går det oftast illa men idag gjorde jag bara ett litet impulsfynds, nämligen en byxdress från Cubus. Snygg och enkel. Sen gjorde jag en mysig syhörna i vardagsrummet. Jag lagade bland annat två gamla väskor och så sydde jag om en gammal skjorta med axelvaddar till en klänning.

Vi grillade hamburgare till middag och efteråt slängde jag och mamma kajakerna på bilen och åkte iväg för en liten paddeltur med avslutande dopp i sjön.


Byxdressen och en väska jag köpte förra helgen från Topshop. Den fina kroken köpte jag på Lagerhaus för två veckor sen men det var inte förrän idag den faktiskt flög upp på väggen. Av sig själv flög den, bara pang!


De två väskor jag lagade idag. Den vänstra är från Pull & Bear, köpt i Mexico och den högra hittade jag på second hand i vintras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*