I’m gonna concentrate on you, my love

Det har varit en lång dag. En fin och lång och bra. Med tidig morgon och värdelös frukost (men det gjorde inte så mycket), fotografering, lunch och allmänt häng med Kjell. Inhandlade en Kånken Mini (eftersom jag letat efter en liten ryggsäck att ha när man sportar/cyklar men måste ha med sig saker) och blev så sugen när jag såg fillmen Somewhere häromdagen.

När jag kom hem la jag mig och stekte utomhus ett bra tag. Lagade iskaffe (kallt kaffe, is och lite grädde i mixern ba tjoff, asgott). Pratade med en dansk. Sen kom mamma och pappa. Och Felix och Johanna och Nicklas och Helena. Så vi grillade hamburgare och drack bubbel och firade lite allt möjligt. T.ex. att det ska inköpas en sommarstuga nära den vi redan har i hälsingland. Helt underbart med utsikt över vattnet. Och med en superstenbumling på tomten. Kan ju inte bli bättre.

Efter middagen cyklade jag och mamma en sväng. Mest för att känna om mina muskler existerar efter lite sjukdom och dåliga järnvärden etc. Men visste gjorde de det. Jag lever och det är skönt. Så när vi kom hem såg jag på Att göra en pudel och så önskar jag mig kärlek. Mest av allt om jag fick välja en sak. Kärlek. Tack på förhand. Godnatt för nu ska jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*