If you live your dream and it was fantastic, then what do you do? – Find a new dream.

Förutom att jobba har jag denna finfredag..

– lunchpicknickat med Thessi i Humlegården,
– handlat rökt lax från fiskdisk,
– försökt läsa en bok på en filt i Rålambshovsparken en stund men slitit mig hela tiden för det fanns så mycket människor att titta på,
– middagspicknickat med Moa,
– promenerat längs Norrmälarstrand och bland annat passerat en liten man i ett mini-cirkus-tält som tog betalt för att berätta kärlekssagor (han var rund och go och tältet var rött- och vitrandigt. Vi hörde inte vad han sa men det såg fint ut. Om jag passerar igen ska jag betala för en liten sagostund.),
– sett disneyfilmen Tangled,
– fångat en tusenfoting och panikslagit sett den smita.

Och dessutom medan jag skrivit denna lista fått ännu mer panik av en nattfjäril som helt förrädiskt fladdrat omkring i mitt rum. Efter lite gråt och skrik kom mamma och tog bort den. Vilken jävla avslutning. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*