Idoittjockiskärring

En kvinna satt mitt emot mig på pendeltåget idag. Hon var tjock. Satt och höll på med sin Ipad. Och jag höll på med min telefon. La inte så mycket märke till henne. Men när hon skulle stiga av såg jag tydligt att hon betraktade mina händer och jag trodde hon tjuvläste min pågående chattkonversation på telefonen. Istället tar hon på min hand, säger ”du har så vackra händer, och så förstör du dem!” och  pekar på det trasiga nagelbandet på min tumme. Sedan reser hon sig och försvinner, som en fegis. Vad trodde hon, att jag skulle känna mig glad? Så förödmjukad. Som att jag valt att det lilla nagelbandet skulle gå sönder? Och att hon tar på mig dessutom? Vem gav henne den rättigheten? Jag skulle vilja säga sagt till henne att hon förstörde sin kropp genom att äta fel och inte röra på sig. Tjocka dumma kärring. Som bara försvann som en fegis. Fyfan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*