Hej och hå

Borde sova. Ska sova. Ska bara.

Återförening och tjejmiddag med smek idag. Otroligt mysigt och kul att träffa alla. Synd bara att jag var tvungen att fly fältet och packa inför min lilla trip söderut. Hade gärna gjort stan osäker tillsammans med er tjejer, like old times.

Men packa har det blivit. Packa och nu för jag över serier (Freaks and Geeks!) till min telefon. Otroligt smart om man sitter på ett tåg och önskar att man var framme snart. Så imorgon efter jobbet myser jag till centralen och åker till Mariestad. Där sover jag hos Amanda och vi drar tidigt på fredag morgon mot Göteborg där vi sedan åker vidare mot Köpenhamn. På vägen kliver Linus på, och resten möter vi på plats i vårt fina grannland.

Puss och godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*