Carry me my imaginary friend

Jag valde mellan dubbelavsnitt av Simpsons och att cykla i regnet. Jag tog på mig gula t-tröjan från jobbet och valde cyklingen. Det var fint. Jag stannade vid vattnet som var helt stilla och tyst och där träffade jag två små killar på max 120 cm som fiskade. De fick en mört som tydligen var alldeles för benig för att äta så de slängde i den igen. Aborre och gädda är bäst att få sa dem, men för gädda behöver man kastspö. Jag frågade om de fångat något mer och de hade visst fått fem aborrar idag redan men de var hemma. Väntade på att ätas. Jag insåg att de hade sommarlov. De hade fiskat hela dagen, bara för att de kunde. Jag ville också ha sommarlov, sa ”lycka till” och de sa ”ja” och så cyklade jag vidare.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*