Reaching forward

Idag var det torsdag. Hela alltet började med att jag lyckades åka tåget från rönninge redan klockan sju. Promenerade genom Stockholm den tidiga morgonen och på Olof Palmes gata luktade det kokt potatis. Sen löpte dagen på. Jag har både varit arg och ledsen och glad.

Efter jobbet åkte jag med mina bröder och Helena till farmor i Nynäshamn. Det var en väldigt fin kväll. Vi åt god mat och umgicks och farmor läste och berättade om hennes äventyr och vi blev ressugna allihopa och pratade om att världen är liten, så liten. Och vi drack kaffe och åt små hembakta kakor från frysen. Och förundrades över farmors stora hus som är mitt favorithus i hela världen. Där finns så mycket kul, det är perfekt för kurragömma och överallt där man vill ha heltäckningsmattor dinns det det.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*