Not just another day

Not just another day.

Först åkte jag till blodcentralen med mamma. Jag skulle kolla mitt blodvärde (som var dåligt när jag kom hem från Mexico) och mamma skulle lämna blod. Vi gjorde det vi skulle (och mitt blodvärde var ännu sämre, 110, så jag måste boka tid hos en läkare och reda ut det. blä), drack lite kaffe och jag begav mig mot jobbet.

Promenerande från Rådmansgatans tunnelbana mot jobbet mötte jag denna syn:

Arkitekturskolan brann och jag fick vandra runt hela avspärrningen. Tjock brandrök vällde rätt in över gatan där vårt kontor ligger så jag mötte upp två kollegor på ett fik vid KTH. Efter en stund vandrade vi mot kontoret och insåg det vi misstänkt – att här kunde vi inte jobba. Stanken inomhus var värre än ute så vi plockade med oss vårt pick och pack och åkte hem till Philip. Har mysjobbat (med filtar, te och kaffe) runt Philips matbord, ätit sushi på en megagod restaurang och åkte hemåt relativt tidigt. Jobbade istället ett par timmar hemifrån. Sen tog jag mig ett supervarmt bad, med ansiktsmask och inpackning och hela kitet, och lagade megagod mat. Nu halvtittar jag på Simpsons och njuter av att huset är tomt. Skönt.

Om en stund ska jag ut och gå med Lotta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*