Godnatt på den liksom

Allmänt tips: åk aldrig med Classical Taxi i Stockholm. Notan från söder och hem till Rönninge slutade (trots att chauffören stängde av taxametern vid Statoil) på 900 kronor.. OM jag ska ringa och klaga imorgon. En sträcka på 2,5 mil ska ju för fasen inte kosta 1000 spänn! Som att man inte hade nog med ångest redan. Tusen kronor fattigare känns ju alltid bra. Men som sagt, imorgon ska en lack brud ringa bolaget och fråga hur deras exempelpriser (15 minuter = 495 kronor) stämmer överens med verkligheten (20 minuter = 1000 kronor). Patetiskt! Pinsamt och helt sjukt. Herregud. Upprörd som en tönt.

Ringer imorgon. Nu ska jag sova tills jag vaknar, kanske titta på något skoj innan jag somnar. Och förresten var det en trevlig kväll med gott käk och GT’s och vin hos Felix och Johanna och sen lite holabalo på Marie Leavau. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*