En liten vrå

I mitt rum finns en vrå som jag tycker om mycket.

Det är en ful gammal brun byrå som gnisslar när man drar ut lådorna och drar man lådorna för långt ramlar de ur. På byrån står en jordglob och en griffeltavla där jag skriver viktiga och oviktiga listor. Där finns också en penna som ser ut som en kobratelefon (den köpte jag för en femma eller en guldpeng på en loppis i Hallunda), en fotohållare och en liten, liten ram med ett foto på Elvis som valp. På väggen hänger en liten tvättlina med foton och bilder och viktiga texter. På väggen hänger också en klocka som jag gjort av en gammal lp-skiva.
Oftast ser det förresten inte alls såhär fint ut. Den bruna, gamla byrån är den enda avlastningsyta jag har härinne förutom min säng så den är, trots mitt tvångsmässiga sätt att ha ordning, oftast belamrad med handväskor+innehåll, kvitton, kläder, papper osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*