Nyvaken; mitt nynnande och nybakt bröd

It’s saturday and I just woke up in this mess (love it):

Den här veckan gick fort. Jag har hunnit dansa, träffa Pernilla, köra en spontan onsdagsutgång med Alex & Madde (och vara jävligt sliten dagen efter), åkt taxi från jobbet, planerat in en tjejmiddag nästa helg, fått bekräftat boende i London, vara i Borlänge och såklart jobbat för fulla muggar. Igår åkte jag och en kollega alltså till Borlänge för en årsstämma. Jag stod vid ett tillfälle inne på tjejtoan och pratade med en blind kvinna. Hon  kommenterade att jag stod och nynnade och jag svarade generat att jag inte kan sluta (jag gör det alltid) men hon sa att det var fint, att hon tycker om att höra sånt. Jag blev rörd och lycklig.

Och när jag kom upp på övervåningen imorse luktade här nybakat bröd. Och på radion är det Ring så spelar vi. Åh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*