Nattsvammel

Idag har jag träffat Lotta. Vi satt i några timmar i sofforna i vardagsrummet där vi pratade om viktiga saker och drack te. Klockan blev alldeles för mycket kom vi på för vi ska ju upp tidigt och sånt men jag tänkte att sova kan jag ju göra när jag dör och inte nödvändigt just nu så det gjorde inget. Imorgon är det finfredag så jag tänkte vara lite fin. Men jag tänkte inte göra något efter jobbet. Det blir ju alltid fail när man försöker gå ut på fredagar. Man är ju så trött. Så en lugn mysfredag (kanske middag med Lotta?) och sedan full fart och hej och hå på lördag. Jag är riktigt pepp för det ska bli fint väder. Och så är jag själv hemma och det är ju helt jätteskönt. Så jag ska göra nytta. Typ tvätta och baka bröd och sånt. Men nu ska jag sova. Och när jag vaknar är det fredag och livet ligger för mina fötter och kanske har snön som började ramla ner från himlen ikväll försvunnit (as if!) för då skulle jag bli glad. Hursomhelst lär nog dunjackan åka på imorgon. Jävla pruttsnövinter. Men snart. Snart snart är det vår. För imorgon är det ju ändå april. Undra vad för bus som ska hända. Bus är bra. Men nu spårar min hjärna ur spår här. Skenar iväg. Dags att smälla ihop datorn och hoppas på fina drömmar. Kanske om länder där det växer marschmallows på det gröna gräset eller om han med de mörka ögonen. Den som lever får se. Den som sover får se. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*