igårkväll

Hann inte längre än till Söderhof när vi klivit av pendeln på södra. Oj ojoj så kissnödiga vi var. Stötte ihop med två killar jag gick i första klass med. Mysigt. Och sen gick vi till Berns där vi dansade av oss. Och jag såg Johan Rheborg mitt på dansgolvet (ej dansande) och kände mig som en oerhört okänd människa. Somnade på nattbussen hem och trots alarmet jag satt på min mobil vaknade vi av en lack busschaufför som på bruten svenska skrek att vi var tvunga att kliva av. Södertälje. Underbart. Tröstade oss med att våra kroppar behövde sömnen och att värre saker hänt. Plus att vi hade betyligt mer berikade liv än den arga busschauffören. Hoppade in i en taxi och garvade hela vägen hem.

Sov ett par timmar och sen trillade mina bröder in genom dörren. Båda två, på en gång! Så vi åt frukost tillsammans hela familjen. Det har nog inte hänt på år och dar ungefär. American pancakes och allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*