I always wish I knew more about space

Så jag hängde lite med mina bröder. Åkte till Bauhaus och satt vid lekparken utanför och åt glass i solen. När vi kom hem satte jag mig i en blå plaststol på verandan och sov. Med solen i ansiktet sov jag och inte förrän det började blåsa ordentligt gick jag in. Förflyttade min trötta kropp vardagsrummet. I en av sofforna låg bakfulla Felix och sov. Tittade lite förstrött på honom, förstående, och la mig i den andra soffan. Så låg vi där som två miffon och sov.

När jag vaknade klockan fem hade Felix vaknat och åkt hem. Men Nicklas var kvar och Helena hade kommit. Så hon och jag lagade teriyaki- och sesamfrölax med rött ris. Och så gjorde vi en efterrätt som skulle blivit en key lime pie. Men vi hade varken key eller lime så vi använde apelsin och freestylade lite. Dessutom orkade vi inte vänta på att kalaset skulle svalna så vi åt den varm. Gott vare.

När Nicklas och Helena åkte hem såg jag på Adam. Åh den är så fin.

”I always wish I knew more about space.

You did? Like what?

I don’t know. You know, what’s out there.

You have to narrow that down.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*