En meter bakom mig i bokhyllan

Jobbade hemifrån häromdagen. Satt i soffan med datorn i knät och lyssnade på Christer i P3. Solen sken in genom fönstret och livet kändes helt okej, trots att det var jobb jag satt och ägnade mig åt. Ett inslag i radioprogrammet om saker människor inte ”kunde ha klarat sig utan” pågick och en tjej ringde in och förklarade att hon inte skulle klara sig utan boken Svålhålet av Mikael Niemi. Jag visste mycket väl vilken bok det var (har dock aldrig läst den) och när hon nämnde att den handlade om rymden blev jag alldeles till mig. Två sekunder senare hade jag boken i min famn. Den stod nämligen en meter bakom mig i bokhyllan. Nu har jag börjat läsa den och jag är glatt överaskat. Bra bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*