Tack och hej!

Jag köpte en dymomaskin för några veckor sedan. Jag var nästan lyrisk när jag vandrade ut från Clas Ohlson 169 kronor fattigare men en dymomaskin (och många kreativa idéer) rikare. Jag skrev ut två, eller nej tre, små texter och la dymomaskinen i en låda. Nu ligger den där. Jag är snål och vill inte slösa den svarta tejpen. Inte för att den är dyr utan för att jag inte vill skriva ut massa budskap och meningar jag inte kan stå för. Men nu måste  jag skärpa mig. Så jag skrev hej och tack (två av mina bästa ord) och tog lite bilder. Passade på att experimentera med blixt och reflexskärm (och mitt saknade objektiv) och såhär blev det:En reaktion på ”Tack och hej!”

  1. You look so beautiful but is so normal is a caracteristic of our family =D

    Luv u

    Your Mexican Father

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*