Saturday

Mötte Moa vid centralen efter tio någon gång och tog 69an ut till Kaknästornet. Vi åt brunch i restaurangen och solen bara sken och trots att vi hade världens vackraste stad vid våra fötter, bokstavligen, så längtade vi oss iväg ut i världen. Vi pratade om resor och idéer och längtan bort. Kanske blir det San Fransisco i sommar.

När vi tittade neråt såg vi två skojiga meddelanden:

Men för övrigt såg Stockholm ut som Stockholm brukar. Globen var pyttesnuttig och på Gärdet gick människorna på sin stig som värsta myrorna på en myrstig.


Moa.Efter en trevlig och god brunch begav vi oss på shoppingfärd. En hel del grejer inhandlades (bland annat två klänningar och en ryggsäck i skinn!). Vi satte oss efter några timmar på ett fik för en välbehövd paus. Jag passade på att inviga en av grejerna jag köpte på UF-mässan. Det är en sån liten krok som gör att man kan hänga handväskan – eller som i mitt fall, påsar – på bordskanten framför sig. Skulle bara vilja komma ihåg vad UF-företaget hette.. Titta:

Vi vandrade runt en sväng till och åkte sen hem till mig. Lagade rödbetssoppa och drack sedan blåbärste. En lugn kväll som slutade med att Moa begav sig hemåt (vilket sedan i onsdags är betydligt längre härifrån eftersom hon har flyttat ihop med sin kille) vid nio-tiden. Efter det har jag städat och fixat och nu ska jag äntligen sova. Hade planerat att gå på tjejmiddag Hos Charlotte ikväll men tiden eller orken fanns inte tyvärr. Nu måste jag sova för annars sprängs jag. Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*