Nej nu byter jag spår

Fuck it vilket fail. Jag skulle fota massa saker och lägga upp någonstans och sälja dem. Men alltså. Det går ju inte. Min optimistiske bror Nicklas meddelade precis att ingen kommer vilja köpa mitt gamla skrivbord och plåtskåp. Och jag inser ju själv att kläder är det väl inte tal om. Men detta är inte det största problemet. För jag har i alla fall ett objektiv jag vet att jag kommer få sålt. Men nu kan jag inte ens lägga upp annonsen på blocket. Jag känner mig värdelöst dålig och misslyckad. Och då brukar jag ringa mamma. Men hon är på teater. Så det blir till att klara mig själv.

Jag släpper det här med säljandet. Att håva in pengar är väl ändå ingen höjdare. Jag rensar ur garderoben och skänker bort grejerna istället. Och de andra sakerna kan mamma och pappa få släppa av på tippen själva. Jag ska försöka mig på lite skapande istället. Jag är bättre på sånt och jag har en alldeles fenomenal idé. Jag tänker göra en sån här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*