Last nite

Idag är en väldigt fin lördag. Jag tog mammas nya bil (som är liten och fräck) och åkte till Södertälje. Köpte först några väldigt användbara saker på Läkarmissionen och åkte sen till centrum där jag handlade lite annat ditt och datt.


Här är mina inköp. En hatt (som jag velat ha så länge!), rödlila strumpbyxor (i den perfekta färgen jag var ute efter), en liten plåtask där jag ska lägga brev (det har jag gjort nu), en beige clutch (som jag också velat ha och den här rackarn kostade liksom 15 kronor på second hand), en kaffe- och en tekopp, ett svart spetslinne och en liten färglad väst.

Nu sitter jag i mitt rum och solen steker mig på ryggen och det är helt underbart skönt för sen mitten av november har jag alltid frusit, ända in i märgen liksom men nu riktigt värmer solen och jag spinner som en katt. Och jag gillar ju inte ens katter.

Nu håller jag på att fota saker och jag tänkte lägga upp dem på blocket eller något. Jag vill bli av med massa saker men har aldrig sålt något online förut. Vi ska se hur det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*