I used to get high for a living


I lördags åt vi världsagod mat. Det var grönsaker och rotsaker och oliver och kyckling ihopblandat på en enda plåt in i ugnen. Där fick det gotta sig bäst det ville, och det ville det.


I söndags träffade jag Moa. Vi gick på Nasas rymdutställning ”A human adventure” på tekniska museet. Där åt vi lunch med Sandra (som jobbar där!) och sen åkte vi hem till Moa. Vi fikade och pratade om minnen och planer. Och i hennes fönster stod denhär fina ramen. Den köpte jag till henne i Mexico och fotona inuti den kommer från vår Frankrikeresa.


Om du någon gång har tråkigt under en lång bilfärd, skriv en lapp med texten ovan och håll upp för andra uttråkade söndagskörare. Med solglasögon och flörtiga leenden blir det extra skoj.Jag och Eva passerade Gränna imorse efter några kundbesök i Småland.


Vi stannade i en så himla mysig liten polkagris-butik. Den var helt tom, förutom på oss två och de som jobbade där. Så vi blev bjudna på en liten polkakaramell och titta på när de knådade degen.

Det fanns så mycket karameller och stänger i alla färger och smaker att man nästan blev lite snurrig.Idag promenerade jag hem till Helena och Nicklas. Jag gav de karameller från Gränna och så lagade vi mat och pratade strunt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*