Friday I was in love

Igår kväll hände flera bra saker.

1. Mamma och pappa och jag lagade kronärtskocka och blåmusslor. Kronärtskockan kokade vi i pappas tryckkokare. Då går det på tio minuter, som hittat! Och till hela kalasmiddagen drack vi Jacobs Creek och jag mindes sommaren som nästan är två år sedan nu (tiden går undan).2. Jag åkte till Thessi och Andreas och där spelade vi Finns i Sjön och drack Appletini.

3. Vi drog till GK och dansade (jag hade snabba skor!) och hade alldeles trevligt. Men sista timmen av kalaset ägnade jag som stöd på tjejtoan. En vän hade fått lite för mycket Jäger redbull. Aldrig för mycket av den gudadrycken, tänkte jag. Och en tjej började bråka med mig, för att jag skulle ha ”sagt till vakten” eftersom en kille gått in på tjejernas toalett. Det hade jag inte och jag trodde hon skulle döda mig en stund. Helt mordisk var hon. Oj oj..

4. Jag åkte hem och på bussen stod det ”i samarbete  med nobina” och jag log. Och mitt i bussfärden hem, som jag satt genomlevde med Håkan Hellström i öronen, steg en gammal klasskompis på och vi pratade om studier och lite om livet och så.

5. Jag kom hem och satt på köksbänken och åt yoghurt och löste korsord en stund. Sen sov jag i tre och en halv timme och så vips var det dags att kliva upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*