Äntligen musik.

Hade precis sagt ”vi hörs sen, mamma” och lagt på luren. Startade upp datorn och gick sedan ut i hallen för att hänga av mig. I höjd med att jag lägger mina lovikavantar (låt det vara sista gången jag använder dem i år!) på hatthyllan hör jag ett välbekant plingande ljud. Det är Windows uppstartningsljud. Jag stannar  till och sneglar in genom den öppna dörren till mitt kontor. Var det min dator som lät? Ingen annan är ju här. En liten lyckoboll växer i min mage när jag ivrigt öppnar upp Spotify och testar ljudet. Visst fungerar det. Jag ska inte spekulera i hur det har gått till, för jag är så lycklig och tacksam, men någon måste ha installerat drivrutiner för ljud på min dator. Inte har jag gjort det, och vad jag vet installerar såna inte sig själva? Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*