Trött på jesus och att vara vaken

Nu är jag dödens trött. Sådär trött man kan bli ibland och så orkar man inte ta tag i att man ska sova. Det är nästan så jag inte orkar tvätta bort mitt smink till och med. Herreminjesus, undra om jag vågar vara så fräck att jag sover med smink? Vad gör det om hundra år? Förresten ska jag gå ur svenska kyrkan så jesus har inte så mycket med det här att göra när jag tänker efter. En tvåtusing om året kommer jag spara och som jag istället göra något nyttigt med. Till exempel utveckla projektet ”Till en Främling” så att fler människor kan bli glada och se fina saker i livet. Det där med kyssar under oktobernätter och känslan när man drar handen genom blåbärsris är bra förslag på livets finheter.

Imorgon ska jag baka hårdbröd. Och göra annat. Till exempel fota och hoppas på att lägenheten som jag tror jag har på gång visar sig vara något bra. Och så ska jag träffa Pernilla och Charlotte och säkert några andra fina tjejer. Hurra det ska bli en fin dag. Så godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*