Tell me, how does it feel?

Det är något men den här dagen. Solen skiner och alla blir vackra och människor är kära och lyckliga och chauffören på ersättningsbussen mot mörby är en ung tjej som ler mot alla. På riktigt ler hon. Och vi ler tillbaka.

Inatt tog jag en taxi hem och taxichauffören såg ut som David Bowie och han var en fin människa, det märktes för vi pratade om äventyr och att resa och att flyga. Han hade tagit flyglektioner i Fort worth, Texas och redan under första flygturen hade hans instruktör velat att han skulle landa planet själv.

Och det är plusgrader och jag fryser inte. För första gången sen i november fryser jag inte. Och mellan två fönster på roslagsbanan sitter en lapp där det står ”Ha en fin kväll.” och jag ler och tänker att det ska jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*