Roadtrip, check

Roadtrippen är över och jag är hemma igen. Eva och jag har hunnit med en hel del möten och jobb men också annat mys. Två nätter på hotell i centrala göteborg och promenader i den fina vårstaden där snön är borta men minusgraderna tyvärr fortfarande påminner om i vilken månad vi befinner oss. Första kvällen sökte vi oss till spaavdelningen och det blev både ansiktsmask, hårinpackning och rödvin i en härlig bubbelpool. Snacka om att vi däckade ovaggade också med tanke på att vi åkt hemifrån halv sex och hållt igång hela dagen. Efter vårt sista möte på onsdagen var vi två mil utanför Ullared och jag som aldrig varit där (men varit evigt nyfiken) var inte sen att hoppa på Evas geniala idé att åka dit, vi hade ju ingen tid att passa direkt.. Så det blev lite shopping (åh underbart!). Imorse lämnade vi hotellet (efter en såndär underbart god frukost) rätt tidigt och gav oss iväg till nästa möte.

Nu är jag hemma, sitter med gitarren i famnen och inser att det är fredag imrogon. Puss och hurra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*