Projekt ’Till en Främling’

  • Brev nummer sex är det första brevet jag adresserar till någon. Adressaten träffade jag häromdagen och han är visserligen inte en total främling för mig men jag känner honom inte. Vi pratade mycket och jag insåg att han är en fin människa med stort hjärta. Hela tanken med projektet är visserligen att jag ska vara anonym men det känns inte helt rättvist att jag tar reda på någons adress och attackerar personen i personens eget hem utan att ge minsta ledtråd om vem jag är. Någon form av utlämning av min identitet måste jag ha, annars är det orättvist. I brevet skickade jag därför med en kort notis, utan att lämna mitt namn men med ett litet meddelande som kan få honom att förstå vem som skickat brevet.

    Jag la precis brevet på lådan. Med ett blomfrimärke i hörnet och med en svag duns i den relativt tomma gula brevlådan. Jag är jätteexalterad. Det här är första gången jag vet att brevet garanterat når en mottagare och med största sannolikhet kommer att läsas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*