Lite fint

Jag kom på att det har hänt några fina saker idag.

– Roland, min bror från Miaoli, Taiwan, ringde mig på Skype och frågade på knackig engelska hur mycket klockan var i mitt land och om det var  vinter och snö. Jag blev alldels glad och vi pratade en stund och jag förundrades över att han satt på andra sidan jorden och var en massa timmar före mig i livet och nu sover han nog men det gör inte jag.

– Jag såg en liten welsh terrier när mamma och jag promenerade genom stan. Jag utbrast: ”den där hunden känner jag!” för en dag har jag klappat just den hunden (jag kände igen både den och hussen) och så blev jag helt glad av att se den energiska lilla brunsvarta varelsen studsa fram på den snöiga trottoaren, som om det inte gjorde något att det är minusgrader, mörkt och halt som fan.

– Tim ringde och gjorde mig glad. Fick prata av mig lite och han lyssnade, förstod. Och så pratade vi om allt och ingenting och klockan gick och helt plötsligt hade yogan börjat så jag hann ändå inte gå.

Nu är jag nästan återställd. Känner mig inte tom och deppig längre, bara trött. Jag ska nog ta en varm dusch och sedan dricka te.

En reaktion på ”Lite fint”

  1. Hoppas det blev bättre efter en varm dusch och något gott favvo-te.
    Ses vi ikväll? Kanske på tåget hem? Vi kan väl ringas och stämma av hemfärden!

    Kram till min favoritdotter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*