En söndag som var idag

Idag gick fort. Men det var fint.
Dagen började med en väldigt symetriskt framdukad frukost. Symetrin gjorde mig lugn och glad.Jag ägnade morgonen och förmiddagen åt inte så mycket. Bokade tillsammans med Amanda flyg till Bryssel i slutet av Mars, när castet som reser med Up with People denna termin är där. Vi ska se showen och träffa alla och säkert hinna se lite av Bryssel också på två dagar. Oj så skoj!

Träffade Lotta och tog en fet promenad med henne för att catcha up på livet lite.

Sedan kom Carina och jag hjälpte henne med hennes hemsida och vi åt middag och allt var trevligt. Nu är klockan helt plötsligt jättemycket. Här får ni se två st dymomeddelanden jag gjort. Nu ska jag plocka ihop och sova. Puss.


2 reaktioner på ”En söndag som var idag”

  1. Jag vet inte riktigt ifall du fick min kommentar eller ifall du tog bort den, men jag tycker om din blogg jätte mycket :) du inspirerar mig sjukt mycket! :D

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*