En fin torsdag

Idag har varit en fin torsdag.

Jag har:
blivit sen till jobbet för att SL leker allan ballan så fort det kommer lite snö (men det gjorde inte så mycket), läst tre uppslag i söndagens SVD om rymden, lagat och ätit rosa soppa, jobbat såklart, vart med Thessi på Handels för finalien i tävlingen Årets Affärskreatör (=minglat med folk och ätit snittar samt varit med vid prisutdelningen. Så sjukt duktiga deltagare och jag är sådär megastolt över Thessi som tog sig till de tio bästa!), gått tillbaks till jobbet och hämtat diverse saker, blivit upplockad av Tim och åkt till Café 60 med honom, fikat, pratat, skrattat, kommit ihåg, fått skjuts till Stuvsta, åkt pendeltåg och slutligen ramlat hem från Rönninge station. Det är så mycket snö och halt och oj och hej vad jag har hala skor.

Här kommer den fina franska låten jag hörde häromdagen (tror jag för det spelas så många bra franska låtar på den där kanalen och jag track ID-ade denna för jag misstänker att det är den och denna är ju bra och så men inte fasen är jag hundra):

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*