En dålig dag.

Imorse var jag glad och jag hade på mig min fågeltröja som jag haft sen jag var fjorton och som jag älskar och alltid tänker att när jag har den så är jag extra glad och jag tänkte att idag ska bli en bra dag.

Jag var såhär glad och tänkte att inte gör det något att det är kallt, jag har ju min getkappa.


Men sen, blev det så knas. Jag var själv på kontoret och det var ingen bra dag för mig att vara själv på. Har kännt mig så deppig att jag inte förstår mig själv. Träffade mamma och åt lunch och var så tråkig att jag var tvungen att hela tiden säga förlåt. Mamma var fin och sa att man får må dåligt ibland, hur ska man annars kunna njuta av alla ”toppar”? Visst är det så, men det är inte precis så man tänker när man är ledsen. Kan inte sätta finger på det, men jag känner mig så jävla nere. Och så är jag trött och fryser som ett litet lingon.

Nu är jag dessutom i valet och kvalet om jag ska ligga kvar här i mitt mörka rum och somna (för jag är så trött) eller om jag ska ge mig iväg på yoga. Tråkigt nog kommer det med största sannolikhet bli alternativ nummer 1. Usch. Jag orkar inte vara negativ och opepp, mitt liv bara försvinner ju då. Jag vill vara glad, men idag är jag inte det, end of story.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*