Do you really think I give a damn now that I can do whatever I want

Media Markt-affären är avslutad. Jag står nu med två fungerande objektiv och är nöjd att det hela är över. Har blivit väldigt väl bemött av butikschefen I barkarby, Anders. En människa som styrde upp saker. Tack. De hade tydligen lagat mitt trasiga objektiv i alla fall fast det ”inte gick” så jag funderar på att sälja det. Det vore ju trevligt och vad ska jag med två stycken likadana till?Nu kan jag äntligen fota med mitt fasta objektiv igen. Jag är så glad

Igår var det lördag och jag var i Barkarby och Bro (där mamma köpte skidor) och så bakade jag knäckebröd och sen bowlade jag med Pernilla, Roberto, Charlotte och Malin och hennes kille. Sedan drog jag och Charlotte till något ställe på Götgatsbacken och Charlotte drack vin och jag drack alkoholfria drinkar och vi hängde med ett fotbollslag från Vallentuna och livet var helt okej liksom.


Jag bakade knäckebröd som blev helt töntigt gott.Bowling och så


Charlotte, jag och fotbollslaget.

Åkte till Gamla stan och promenerade ut till Kastellholmen. 40 minuter i 20 minus tog det, men det var för att jag naivt nog stannade då och då och fotade. Varje gång  med stelfrusna händer tog på mig vantarna och la ner kameran i väskan igen tänkte jag: ”det där var ju onödigt” men den vinternatten i Stockholm var så fin att det knappt fanns. Helt tyst var det, och snörök låg på vattnet och ljusen från Slussen och skeppsbron bara glödde liksom. Då får man bli lite kall. Det är det värt.


Stockholm i tjugo minusgrader, en natt i Februari

Men jag kom fram tillslut och jag vill minnas att jag sprang lite ibland för jag var så kall. Och jag hängde lite på båten men min far och hans vän (korvgubben!) och sen skjutsade jag lite människor till centralen och sen åkte vi hemåt. Jag körde och i höjd med Tullinge höll jag på att somna och bytte plats med mamma. Somnade två sekunder efter jag flyttat mig från ratten..


Korvgubben


Pappa


Och jag

Vaknade av ett telefonsamtal från min bror. Världens schysstaste lillasyster hoppade in i bilen och åkte till Aspudden, lastade in Felixs hemmabyggda (fan händig han är, min bror) bokhylla och åkte hem igen. Han skulle visst måla.

Idag äre en mysdag. Spelar lite gura, ska åka skidor med medhavd varm choklad och sen fika hemma hos Nicklas och Helena. Och sen blir det in till stan och möta Pernilla och Charlotte.


Conrad drack jag te ur idag. Mm.vi satt i soffan och Felix är nysnaggad och ser ut som en liten nazist och det är ju bara roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*