20 minus och tips om man vill fråga chans

Idag är det måndag precis som det alltid är första dagen i veckan. Det är dessutom alla hjärtans dag och en massa människors födelsedag och så skiner solen som en galning och det är nästan tjugo minus så jag dricker te och kaffe och har raggsockor och muttrar att det är kallt (fast jag egentligen inte tycker det gör så mycket för snön blir ju så gnistrande vacker och solen skiner på något sätt starkare).

Imorse satt jag på tunnelbanan och läste i tidningen om barns tips på hur man ska fråga chans på någon. Det var så fint så och jag läste högt för min mamma som satt mitt emot och vi blev glada båda två. När jag åker hem idag ska jag norpa en Metro någonstans så jag kan klippa ut de fina små tipsen (för nu minns jag de inte och det kan ju vara bra att ha om ett par veckor när jag kanske måste fråga chans på han med de mörka ögonen).

Ikväll ska jag dansa och slå in paket och kanske boka flygbiljett. Åh, det är ändå en fin måndag, en såndär första dagen i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*