Tvåtusenelva, hej!

Det är 2011.

Invigde det nya året gjorde jag hos min favoritkusin med ett alldeles superglatt gäng. Kvällen spenderades på spanskt vis, med tapas (alltså hur gott som helst och framför allt hur mycket som helst), ett antal glas sangria samt 12 vindruvor innan tolvslaget (en för varje nedräknings-sekund, oj så stressigt!). Vi pratade svenska, engelska och spanska, dansade massor, drack Jäger-redbull (<3) och hade en dunderkväll. Det var helt perfekt. Ingen blev för full (anledningen var ju såklart att vi åt så jäklarns mycket) och vi städade hela huset på morgonkvisten innan vi la oss så när vi vaknade (i år) var allt så fint och bra. Jag vaknade cirkus 1,5 timme före alla andra och satt och mös i soffan och läste ”Skinnarmo och Nordostpassagen”. Blev helt fast och läste nästan halva boken, haha! Vi ägnade sedan dagen åt att äta (mera liksom…), dricka te, åka pulka, mula varandra och köra på barn i pulkabacken, äta mer och dricka ännu mer te och sen mös vi framför Davincikoden innan jag och Charlotte åkte hem.

Idag har vart en supermys dag också. Jag började med frukost och en härlig skidtur (som till stor del bestod av att jag själv var tvungen att spåra eftersom det snöat så mycket sedan någon annan givit sig ut där jag skulle åka). Sedan begav jag mig hem till min Ullis. Vi åkte en sväng till Skärholmen, och jag impulsshoppade massa viktiga saker, fikade/åt lunch och stötte på Greta och Marta som jag inte sett på år och dar! Satt och pratade med dem en sväng och det var så skoj så. Sen åkte Ullis och jag hem till henne, drack ännu mer te och myste med Ronja (deras hund).

Efter ett par timmars prat i Ullis kök körde jag hem till Nicklas och Helena och blev bjuden på middag. Så himla fint har de fått det i lägenheten och de har inte ens  bott där en vecka! Jag är så avis, men jag har blivit lovad att jag får hälsa på hur mycket jag vill, bara jag har en present. Idag hade jag tre burkar med hockey-pulver. Haha!

Det här inhandlade jag idag (som sagt, bara viktiga saker):


En liten tesil i form av en robot.


Man fyller den lilla krabaten med löste, fäller upp armarna och placerar honom på tekoppen.


En sånhär tröja har jag letat efter. En sån med plättar på armbågarna. Spexigt. Och jag köpte en annan fin tröja också. Den får jag visa en dag i livet.


Ett ljus som luktar lakrits. Jättegott.


En folder. Så himla bra för papper. Eller för evil plans för jag har så många.

En liten observation: Jag har druckit mycket te i år. Jag vet att jag drack sex koppar igår. Och idag har jag druckit fem eller sex. Det är en hel del på två dagar. Men så kan det vara när man bor i ett land nära nordpolen. Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*