Två saker

Idag har folk sagt roliga saker.

  1. Åt lunch med Markus och Johannes på pizza hut och jag och Johannes som beställt varsinn sallad fick in den först. Servitören ställer ned maten och nämner något om att Markus pizza kommer alldeles strax. Sedan tittar han på mig och Johannes och kläcker ur sig: ”Ni kan ju börja så länge.”
  2. Vi var sedan inne i en affär i gamla stan och köpte en såndär cigaretthållare (som alla kvinnor i långa silkesvantar hade i början av 1900-talet) för Markus vill inte att hans fingrar ska lukta äckligt. Killen i kassan tittar på Markus när han betalar och säger: ”Blir det lite fest ikväll eller?”

Det var de två roliga sakerna folk sa. För övrigt har vi halkat omkring på söder, blivit blöta om fötterna och druckit te på seven eleven. Trevligt har det varit. Och Markus har jag inte träffat på fem eller sex år! Nu sitter jag på tåget hem. Imorgon börjar jag jobba. Spännande. Men upp tidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*