Rätt in my face

Bara för att jag alldeles häromdagen sa att om man somnar på pendeltåget vaknar man ju lagom till att de ropar ut ”Nästa Rönninge, Rönninge nästa”, bara för att jag sa så, så fick jag rätt i fejjan idag. Gud garvade mig rakt i ansiktet och jag vaknade inte förrän Astra Zeneca-fabriken svischadede förbi ute i mörkret. Hej Östertälje mitt i natten. Jag var för lat för att vänta och åka tillbaka, så jag ringde en taxi. Rakt in my face alltså.

Fast det har vart en väldigt trevlig dag, trots att den började så dåligt. Jag har jobbat och handlat och ätit lunch med min fina, fina Pernilla, träffat Darre min gamla klasskompis, jobbat och fixat lite mer, lagat god mat och druckit gott vin med några kollegor. Ett antal timmar satt vi och umgicks innan vi alla insåg att veckan tagit lite kål på oss. Trötta var vi alltså, och avslutade kvällen kring midnatt. Alldeles lagom blev det. Men trött nog var jag alltså för att få guds asgarv rätt i ansiktet. Nästa gång sätter jag alarm så att jag inte sover och vaknar i Östertälje.. Haha. Nåvöl. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*