Persiennskuggor och brev från andra sidan jorden


Igår när solen sken in genom mitt fönster skapades persiennskuggor på den vita väggen ovanför min säng. Persiennskuggor, de vertikala varma strecken, är de vackraste skuggorna jag vet. När jag får tillfälle ska jag fota en person med persiennskuggor i ansiktet. Det är vackert.


Idag fick jag två brev från andra delar av världen. Ett vykort från London och ett brev från Taipei. Jag älskar att få brev från andra sidan jorden. Det är så fint och magiskt hur det färdats i bara ett par dagar och nu ligger på sängen i mitt rum och sprider underbar kärlek omkring sig.

Idag har förresten varit en fin dag. Jag har varit i solen och lett och så har jag varit hos tandläkaren och det var annorlunda på ett bra sätt (och jag hade inga hål eller så) och så har jag halkat och ramlat på rumpan och börjat gråta mitt bland främlingar som klappat mig på axeln och frågat om det gick bra. Nu ska jag dansa och det ska bli så skoj så. Puss och hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*