Och så blev jag kär, som jag blir då och då

Den här helgen har varit underbar.

Fredag innebar sushibuffé, fyra karaffer vitt vin, många fina människor (inklusive några spanjorer, varav en jag kärat ner mig i) och dans i tillräckligt många timmar för att mina fötter skulle värka som aldrig förr. Sov alldeles för få timmar och gav mig sedan iväg till Nicklas och Helena för en liten födelsedagsfika för Nicklas. Vi åt tårta och drack te och kaffe och Helenas systerdöttrar dansade omkring och var så söta och sedan gick allihopa utom jag och mina bröder, Helena och hennes syster samt hennes man. De andra drack whisky och jag drack tequila och blandade jättesmå groggar och så åt vi ost och kex och garvade och tyckte livet var helt okej.

Åkte in till söder med Felix som sedan for åt något annat håll, mötte upp Thessi & co och tog oss till en libanesisk restaurang vid Hornstull. Vi åt mat, mycket, och drack konstig sprit ingen visste vad det var och vi pratade och jag skrattade massor pga sömnbrist och fjärilar i magen. Drog från restaurangen, mötte upp Pernilla, Roberto och de andra spanjorerna och gick till Marie Laveau där vi dansade i tillräckligt många timmar för att mina fötter skulle värka som aldrig förr, igen.

Åkte hem och mötte gamla klasskompisar på bussen så fick sällskap ända till dörren. Sånt är alltid trevligt. Vaknade imorse och var kär och konstig. Vädret är underbart och nu ska jag ta med mig kamera och kanske en förälder eller två och gå ut och gå. Puss vad livet är vackert ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*