Obehag

Jag är väldigt orädd, sällan paranoid och så gott som aldrig ens orolig att exempelvis ta mig hem sjäv sent osv. Bara för att jag ikväll sa till min kusin att Sverige är som en dagishörna om man jämnför med Mexico som svar på frågan om det ”var okej att gå till södra och åka hem själv”. Bara för det så är det ikväll Sverige inte är som Sverige brukar.
Jag är naiv och fortfarande har jag Up With People’s synsätt på alla människor (ingen vill något ont, alla människor är goda människor). Därför blev denhär färden förbannat obehaglig och jag till och med ringde min mamma och väckte henne nu. Såklart hade hon och pappa druckit vin så jag får vandra hem själv i alla fall. Usch jag gillar inte denhär känslan.

En reaktion på ”Obehag”

  1. Usch vilket dåligt samvete jag får nu!
    Jag förstod inte allvaret i situationen när du ringde. Nästa gång måste du vara tydligare. Om det hände dig något, tror du jag skulle förlåta mig då? Och du, om det känns sådär nån mer gång, ta en taxi! Tveka inte.
    Älskar dig! Mami

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*