Godmorgon

Världens sämsta morgon på hela året. Den som skulle bli så bra. Det var min tanke 5.30 när mitt alarm ringde för första gången. Efter en kvarts välbehövd snoozing gick jag upp och cyklade en mil framför nyhetsmorgon. Hur allt sedan blev så fel kommer jag inte ihåg anledningen till. Jag blev i alla fall väldigt sen och när mamma och jag gick till tåget var vi nog tio minuter sena. Halvvägs till stationen kom mamma dessutom på att hon glömt sin mobil. Det var bara att vända. Så vi vände och jag var grinig som fan men fick åtminstone tillfälle att byta skor, något som var uppskattat. Sen körde pappa ner oss till tåget i racerfart och när vi klev ur bilen rullade pendeltåget in på perrongen. Det blev till att kuta som idioter och jag var grinig som fan igen. Dörrarna stängdes när jag, mamma och en annan kille rusade upp på perrongen men underbara killen, som blev dagens hjälte, bände upp dörrarna så vi kom in och jag höll på att lämna både väska och högerben i rönninge. Folk tittade argt på oss när vi anfått gick genom tåget men det sket jag i och jag klappade killen på axeln och sa ”bra jobbat” och så kändes det som att vi var ett team fast det varit han som gjort hela jobbet.

En reaktion på ”Godmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*