Två brev och några bra kap

Jag lämnade bara två brev ur Projekt ’Till en främling’ på min färd idag. Fler kändes inte nödvändigt på de platser jag befann mig.

  • Brev nummer ett la jag i en produktkorg inne på Jober Max i Södertälje. I korgen låg strumpor eller vantar. Jag minns inte vad för jag var så himla exalterad.
  • Brev nummer två la jag ovanpå stora påsar med fågelfrö inne på Rusta i Moraberg. Jag tänkte att människor som köper fågelfrö är oftast fina människor.

Så idag. Jag lämnade tillbaka ett datorfodral som jag fick i julklapp för jag var inte nöjd med färgen. Så det blir att beställa ett som jag hittat på Dustinhome. Wieho! För övrigt så köpte jag ett usb-minne, två ramar (för snart kommer fotona jag låtit framkalla!), en almanacka, en rolig cd som jag tänkte ge till den av mina bröder jag först hälsar på, en klänning och en väska.Dehär två sofforna fanns på Läkarmissionen för 350 kronor styck.  Jag vill ha de så himla mycket men jag har ingenstans att ha dem. Det är dags att flytta hemifrån så jag kan få köpa dessa två fina soffor (inte en chans att de finns kvar då men i alla fall).


Denna underbara lilla väska kostade mig 35 kronor.Och 35 kronor kostade också denhär stickade klänningen.


Och här är cden jag hittade som ska bli gåva till Nicklas eller Felix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*