Hemma.

Hemma i Sverige kan jag konstatera några saker:

 1. Jag har mot all förmodan gått ned i vikt sedan jag lämnade Sverige. Hur detta kan ha hänt har jag ingen aning om, eftersom det enda jag inte riktigt kom överens med Up With People om var maten. Aldrig någonsin kommer jag äta pizza eller mackor igen. Fyfan. Men förmodligen beror viktnedgången på förlorad muskelmassa så det är ändå dags att komma i form igen.
 2. Svenska killar är något utöver det vanliga. Det fullkomligt kryllar av ögongodis på stan. Om jag tyckte mexikanarna var snygga så har jag hamnat i himlen nu. Hurra.
 3. Sverige är kallt och snöigt och juligt och underbart.

Igår blev det julmarknad och lunch med Pernilla. Sen såg jag film och åt naturgodis och somnade i soffan och idag träffade jag Johanna på Kaffestugan i Rönninge för frukost. Har ägnat resten av dagen åt att gå igenom post, betala räkningar, göra klart mitt Up With People-bracelet och ätit julnötter. Om ett par timmar åker jag till Denise för (svensk!!!!!) tacos och mys, prat och sånt.

En reaktion på ”Hemma.”

 1. Jag tänkte säga jag ”hoppas”, men jag VET att du upplevt allt du tänkt dig plus mycket, mycket mer. Fått vänner för livet, och lika många nya hem utspridda på jorden. Ta vara på den tiden du har nu och gå igenom alla upplevelser, skriv ner de ögonblick du inte vill glömma (om du inte redan gjort det) och varva ner efter den otroligt intensiva, fantastiska resan du har haft.
  Riktigt fina bilder btw!

  MVH
  Nilo Amiri
  Cast B 09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*