Ett litet hatinlägg

Jag är så jävla arg på Ica. Jag fick ett erbjudande hem ”75 bilder gratis när du framkallar via ica julfoto”. Hurra tänkte jag. Men det tänker jag inte efter att ha spendeterat en 6-7 timmar med att försöka få det att fungera. Sidan är oförståelig, opraktisk och oerhört långsam. Det står någonstans att man inte bör ladda upp bilder över 5 mb men herregud jag laddade precis upp bilder på postfoto och det gick på fem röda. Men på Ica tar det, för att mina bilder är lite större, mer än två timmar att bara ladda upp bilderna på hemsidan. När jag sedan, efter att ha hatat sidan ännu mer för att det är krångligt och korkat (exempelvis måste bilderna beskäras till EXAKT 10×15 cm om det är den storleken man önskar), vill lägga min beställning i kundvagnen, ja då ska de laddas om. Detta har pågått i en och en halv timme och det är ännu inte klart. Hela min dag har förstörts av detta och nu måste jag faktiskt åka iväg. Om bilderna inte är färdigladdade och klara att beställa när jag kommer hem vet jag inte vad jag gör, jag är så jäva arg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*