En bra dag var det idag

En underbart bra dag. Jag har vart ute och sprungit, färgat mammas hår, klippt mig, åkt till Emma där vi åt lunch, pratade och tog en lång promenad med Harry. Sen åkte jag till stan och köpte viktiga delar för min nyårsoutfit och kvällen avslutades med god middag och vin hos Markus med honom och Ludvig. Nu sitter jag på pendeltåget och lyssnar på musik. Pratade precis med en gammal klasskompis och det var trevligt. Har också pratat med min älskade Ullis idag för första gången på ett halvår. Åh vad jag saknat henne!

Och imorgon, då är det nyårsafton och jag har lite att stå i innan det nya året ska firas in på spanskt vis, med tre tvättäkta spanjorer och en drös med andra trevliga människor. Det kan ju inte annat än bli bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*