Tisdag

Det var en förbaskat bra dag. Vi hade två shower, en på morgonen och en på kvällen. All tid däremellan ägnades åt trevligheter. Vi satt i solen länge, promenerade och köpte glass och åt lunch på gräset i parken. Det var förresten där som den första showen hölls, inför en alldeles massor av viktiga kvinnor i Mexico. First ladies och sånt.

Vi åkte sedan vidare, insåg att vi hade tre timmar att döda så vi gick ett gäng (line, emma, Michael, Jessica, Amanda, Brooke, Vanessa och jag) till starbucks. Fikade alldeles lagom länge (länge alltså) och gick sedan till en mall där jag råkade köpa en klänning.

Vi uppträdde, och det var liksom gala och fancy och så. Och jag hade gumbootklädsel hela kvällen, sådär så man bara älskar det och efter en försenad show med lång – men ändå trevlig – väntetid for vi hem.

Drygt fyra timmars sömn och sedan upp igen. Idag väntar tre shower. De verkar inte förstå att vi är människor ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*