Onsdag

Tre shower, back to back to back. Lunchen blev framskjuten för det fanns ingen tid. Men det var roliga shower för jag dansade både gumboot, with one heart och ay papacito. Snabba klädbyten och för övrigt inte så mycket annat av showen.

Under gumboot smällde jag till min boot och fastnade med handen på en bit av den ståltråd som bjällrorna sitter fast i. Det kändes men det var ingen störrefara. Jag kunde dock direkt känna hur det blev varmt och klibbigt mellan pek och långfinger. Men the show must go on och istället för att ta reda på min hands tillstånd knep jag ihop pek- och långfinger och dansade vidare. När jag sedan klivit av scenen och ut backstage tittade jag ned på min hand för första gången och såg en liten klibbig blodklick. Det var verkligen inte mycket men jag kände mig sådär alldeles hardcore och lycklig, som man gör när man jobbat hårt, alltså snacka om att ge sitt allra fullaste. Så mycket att man spiller blod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*