En dag som idag

Idag hittade vi en kanin. Det var jätteroligt och vi skrattade så vi höll på att dö. Mitt i ingenstans, liksom på en bakgård till en skola, typ där det skulle passa alldeles utmärkt om en liten katt satt och spann, där satt den. Kaninen. Den bara satt där. Och hade tumörer i ögona och när Emma tog upp den bajsade den på henne men det gjorde inget och hon erkände efteråt hur hon övervägt att ta med den hem.

Idag hade vi vår Svenska Culture presentation. Vi visade t.ex. det här:

Den sista förstod nog ingen så bra (förutom våra kära skandinaver som fattar svenska), bara att den var väldigt olämplig. Men alla skrattade gott åt Kaparna och Midsommarfilmen (som vi sedan avslutade med att lära alla Små grodorna). Vi bjöd också på fika och så pratade vi om vikingar och volvo+radhus+vovve, om skärgården och om valborg och påsk, om köttbullar med lingonsylt och om ABBA.

Nu är jag väldigt trött. Dags för sömn. Goodbajs.

En reaktion på ”En dag som idag”

  1. Hej Annicka,
    Du har så fina foton på din hemsida.
    Din hemsida är trevlig att läsa när man sitter i mörka gråååa Sverige.
    Ps läs din arcticmail ds
    Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*